Boligdrøm i Spania

Vi tilbyr rådgivning og andre tjenester for deg som er usikker på prosessen med å kjøpe bolig i Spania.

Mange i Norge ønsker å ha bolig ved Middelhavet og Spania er et populært land med et godt og stabilt klima.

I Spania er det tusenvis boliger tilsalgs og det er mange eiendomsmeglere. Ofte er de samme boligene for salg hos flere meglere. Bare på Finn er det over 5500 boliger i Spania tilsalgs og lokale meglere har mange tusen.


Middelhavskysten Costa Blanca

Vi konsentrerer oss om Costa Blanca området som er på østkysten av Spania, spesielt Albir, Alfaz del Pi og Altea som alle er ca 1 times å kjøretur fra Alicante flyplass. Mange nordmenn har bolig i dette området som er den nest største kolonien av nordmenn. Fjellene rundt områdene har flott natur og stort utvalg av turstier. Costa Blanca har over 300 soldager i året.

Trygghet

Vi tilbyr rådgivning og andre tjenester som kan være til god hjelp for deg som er usikker på prosessen med å kjøpe bolig i Spania og i hvilket område eller sted.  Vi samarbeider med en lokal, svensktalende eiendomsmegler som har 25 års erfaring i dette området. Ingen bekymringer for verken spansk eller engelsk. Er du ikke kjent på Costa Blanca kysten, men vurderer å kjøpe eiendom, ta en hyggelig prat med oss!

Hva man bør tenke på.

Når en skal se etter bolig vil følgende være relevante opplysninger for å ta rett valg:

Valg av sted

Ved sjøen
Nær sjøen
Innlandet i kystområde

Valg av boligtype

Enebolig
Rekkehus
Leilighet
Gård

Visning i aktuelle områder

For å bli kjent i områdene
Presentere boliger i aktuelle område iht kjøpers preferanser


Ta kontakt

Rolf Tveit
Tlf: 91711131
Epost: norcom@online.no


Altea

Altea regnes som en av de vakreste spanske byene. En langstrakt strandpromenade, hvitkalkede hus med blomsterpotter, trange brosteinsbelagte gater, små kunst- og bruksbutikker, isbarer og uterestauranter, er bare noe av det Altea har å by på.

Stedet ligger en ti minutters kjøretur nord for Benidorm (ca.10 km), ca 1 time fra Alicante langs motorveien og er en av de mest minneverdige kystbyene på Costa Blanca, beholdt sin egen unike spanske sjarm på tross av sin økende turisme og popularitet. Altea ligger rett ved sjøen midt i en vakker bukt, og er omgitt av kuperte fjell.

Altea ligger 62 kilometer nord for Alicante, mellom Calpe og Albir. Altea har en elegant marina, livlig strandpromenade og en kjempeflott gamleby som er plassert høyt over Middelhavet. I 60 årene var Altea en bohemby med mange bofaste kunstnere fra hele Europa. Man kan enda se det når man går gatelangs de trange gatene og ser inn i de små butikkene som selger all slags håndverk.

Det er kort avstand mellom Altea og Albir, å spasere mellom disse er en flott tur hvor det er promenade nesten hele veien fra elven Rio Algar til enden av stranden i Albir.


Albir

Albir er et koselig sted med en lang strand. Stedet er blant nordmenns favoritter og mange nordmenn som bor her fast, har feriebolig eller ferierer her i leid bolig eller på hotell. Her er det blant annet norske restauranter, norske reiselivsbedrifter, norske skole og sjømannskirke. Kort busstur til Benidorm.


Alfaz del Pi

Alfaz del Pi ligger 2 km innenfor Albir, noen få minutters kjøretid unna. Her er det et stort norsk miljø med norsk klubb og skole og supermarked med utvalgte norske produkter. Det norske behandsstedet Reuma-Sol er lokalisert i Alfaz del Pi. Klimaet her sies å være det beste i Spania. I dette området er det et såkalt “mikroklima” som skapes av de høye fjellene, kysten og Albiråsen som ligger helt ved kysten. Dette har gjort Alfaz-området til det sikreste området for godt vær og sol i hele Spania. I fjor var det bare et sted i Spania som hadde større gjennomsnittstemperatur over hele året. Dette har ført til at folk fra mange land har bosett her.


Ta kontakt – vi hjelper deg med boligdrømmen i Spania

Rolf Tveit
Tlf: 91711131
Epost: norcom@online.no

Lev drømmen du også

Personvern